SEGRE

COLABORACIÓN

Club Tennis Lleida: cent anys d'història i d'èxit (1)

President del Club Tennis Lleida

Club Tennis Lleida: cent anys d’història i d’èxit (1)

Club Tennis Lleida: cent anys d’història i d’èxit (1)SEGRE

Creado:

Actualizado:

El Club Tennis Lleida es va fundar de forma oficial l’any 1920. Va ser creat per un grup d’entusiastes del tennis, a cop de raqueta, d’empenta i d’il·lusió. Aquest 2020 celebrem, doncs, el centenari del club, i és un bon moment per recordar i fer un homenatge als socis i sòcies d’aquella època i de l’actual que han contribuït a la fundació, creixement i consolidació del club. També és una bona oportunitat per mostrar-los el nostre agraïment per la seva fidelitat, compromís, lleialtat i estima, així com pel seu orgull de pertinença al club.

Us explicaré una senzilla anècdota il·lustrativa d’allò que és i representa el nostre club. Fa uns mesos, em vaig trobar un soci veterà que, en preguntar-li si estava a gust i content al club, em va dir: “Abans de fer-me soci d’aquesta entitat, era soci d’un altre club. Quan vaig entrar per primer cop al Tennis Lleida, em va agradar tant que vaig pensar que em quedaria aquí per sempre.” Després d’una pausa, em va continuar dient: “A la vida, es pot canviar de pis, de cotxe, d’idees, de creences, de treball... però quan ets soci del Tennis Lleida ja no pots canviar de club perquè és el millor. He trobat la meva segona família.” Assolir un segle d’història no hauria estat possible sense l’esforç, els valors i la il·lusió de milers de socis i sòcies que han configurat la vida d’aquesta entitat des del moment de la seva fundació.

Un club que va néixer després de la Primera Guerra Mundial; que va viure la Segona; que va sobreviure la grip mal anomenada espanyola, que va causar 400.000 morts a tot el país; que va patir la Guerra Civil i quaranta anys de dictadura, i posteriorment la transició a la democràcia i la seva consolidació.

Un club, doncs, que ha estat testimoni directe de tots els esdeveniments històrics mundials i estatals dels darrers cent anys.

En un àmbit més local, la nostra entitat ha estat present en la vida ciutadana, formant part del teixit social i cultural de Lleida durant deu dècades, i ha estat vinculada permanentment al creixement de Lleida, portant amb orgull el seu nom i el de tot Catalunya per totes les ciutats de l’Estat.

El Tennis Lleida és el club degà de la ciutat. Un club de trobada, de convivència d’amics i famílies, ple de vida. Un club modern, obert a la societat lleidatana, disposat sempre a col·laborar amb les nostres institucions públiques i amb les federacions esportives.

Un club que, a més, sempre ha mantingut una lleial complicitat amb els mitjans de comunicació de Lleida, als quals aprofito per agrair la tasca que desenvolupen. Un club que, d’acord amb la pràctica esportiva i a unes relacions extraordinàries a nivell personal i institucional, ha mantingut sempre una bona entesa amb tots els altres clubs de la ciutat i de la província, i que ha estat agermanat amb altres entitats de la resta de Catalunya i d’Espanya.

Un club gran en dimensió històrica, en triomfs esportius, tant a nivell local com català, estatal i internacional. Un club gran en qualitat humana, en prestigi, en l’educació i la formació dels nens i nenes, dels nostres fills i filles, que són el nostre futur.

Un club amb una clara vocació de servei a l’esport en general i al tennis en particular. Un club que és més que una entitat esportiva, social i cultural, perquè és la història viva de Lleida, ja que no es pot parlar de la vida de la ciutat sense portar a col·lació el Tennis Lleida.

tracking