SEGRE

Creado:

Actualizado:

Puc assegurar i asseguro que la gestió de la pandèmia passarà a la història com una infàmia inconcebiblement cruel amb els ancians, els nens i els discapacitats, per la qual espero que els polítics acabin asseguts a la banqueta dels acusats, però no estic en condicions d’acreditar que la conversa que reprodueixo a continuació va anar exactament així:

–Veig que la humiliació que vas fer passar als autònoms l’has resol ràpid, Chakir. Et carregues els teus segons i segueixes en el càrrec. Ets un fenomen!

–Menys ironia, Jordi, que la humiliació va ser més culpa de Polítiques Digitals que de Treball i tu no has fet res.

–El que s’ha de fer és pencar. Jo ja he tornat a obrir els bars.

–Sí, Ramon. Ara filtra-ho al 20 minutos.

–Ja ho he fet. També he trucat a La Farola i al Claxon, però no contesten.

–Fa temps que no existeixen!

–Calmeu-vos, que un Consell Executiu no és una barra de bar.

–Compte que ha parlat el Pere! L’home que es pensa que ser president en funcions és xiular i no dir res perquè les enquestes li van bé.

–Jo tinc una pregunta que hauria d’aclarir, ja que sóc l’única que dona la cara pel Govern.

–Digues, Meritxell.

–Si gestionar la pandèmia vol dir tancar negocis i no tenim diners per compensar els negocis que obliguem a tancar, per què demanem gestionar la pandèmia? A la primera onada, quan la gent aplaudia als balcons i cantava Resistiré, només manava Madrid. A la segona, quan tothom n’està fart i no està per aplaudiments, hem de tancar negocis naltros. Voleu dir que no ens han colat un gol?

–Ha ha ha ha ha!

–Qui riu al passadís? A veure... Salvador! Què fas escoltant rere la porta?

–Us sentia des de la Moncloa i m’he dit: jo això no m’ho perdo! Ha ha ha ha! I tant que us he colat un gol! I per tota l’esquadra! Jo no soc tonto. Jo compro a MediaMarkt. Sou valtros que sou rucs. Voleu gestionar la pandèmia? Vinga! A tancar negocis! Això sí: amb la vacuna salvadora tornarem a ser l’“única autoridad competente”.

–I ara per què sona Queen?

–És el Miquel, que està arribant. Hem sortit alhora jo de la Moncloa i ell del Poblenou i he arribat abans jo perquè ell ve ballant.

tracking