Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

PROP DE VOSALTRES
  • salvador giménez valls

Dia de Germanor

06/11/2016 a las 08:19
Dia de Germanor

Dia de Germanor

Dia de Germanor

Dia de Germanor

Dia de Germanor

Dia de Germanor

Oració, pertinença i col·laboració són tres elements que als cristians ens ajuden a viure d’una manera solidària la nostra pròpia fe. Ho sabem de sobres i ho posem en pràctica tots els dies de l’any i tots els anys de la nostra vida. Però en aquesta data ens ho recordem amb una intensitat major amb l’objectiu d’atraure un grup més nombrós de persones en aquesta mateixa direcció. Preguem per l’autenticitat personal dels cristians i volem que el nostre actuar beneficiï tota la societat sense cap tipus de barreres ni distincions.

Els que acudiu als temples aquest cap de setmana us trobareu un petit fulletó explicatiu dels aspectes pastorals i econòmics de la nostra diòcesi. És molt important la transparència en totes les dades que oferim i que constitueixen una mena de radiografia de la nostra comunitat. Serveix per a propis i estranys. És, a més, la nostra obligació donar a conèixer el que tenim i de quina manera apliquem els recursos. Quan demanem col·laboració, ens exigim claredat. Els qui us assabenteu d’aquest dia pels mitjans de comunicació social, cal completar la informació i també sol·licitar la comprensió i l’ajuda. Es prepara un lema anual, es donen moltes informacions i s’ofereixen unes orientacions per a l’actuació.

El lema d’aquest any és molt suggestiu i entranyable: “Som una gran família amb tu” i corrobora la realitat que desitjaríem viure a la nostra diòcesi. D’una banda, expressa una afirmació, que som una família, i per una altra, que no podrem fer res sense la teva col·laboració. Ningú pot sentir-se exclòs; ens necessitem tots per construir la gran família de Jesucrist que serà sempre acollidora i tendirà a sortir de si mateixa per ajudar tots els altres. A més, el lema té una connotació especial per a les nostres diòcesis catalanes ja que el títol que identifica aquesta jornada és el de Germanor. La referència a la família és clara. Amb tot el que això significa de germans els uns dels altres i fills d’un mateix Pare. De l’amor i de la comprensió desinteressada que apliquem al nostre entorn familiar elevat com a característica pròpia de la comunitat parroquial i, per tant, de la diòcesi de la qual formem part. Constatem, com en altres àmbits de la vida, la reciprocitat en les relacions. Desitgem que els altres ens tractin com a família però també ens obliguem a construir, acompanyar, animar la pròpia família i també la mateixa diòcesi en la qual estem inserits. Us agraeixo per endavant les vostres oracions, la vostra participació en les tasques i la vostra col·laboració econòmica en favor de la família diocesana.

Etiquetas
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre