x
Catalán Castellano
Regístrate | Iniciar sesión Regístrate Iniciar sesión
Menú Buscar
Buscador de la Hemeroteca
Segre Segre Premium

PROP DE VOSALTRES
  • SALVADOR GIMÉNEZ VALLS

Pasqua: Jesús ha ressuscitat

Actualizada 21/04/2019 a las 09:14
Pasqua: Jesús ha ressuscitat

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Pasqua: Jesús ha ressuscitat

SEGRE
Pasqua: Jesús ha ressuscitat

Todas las imágenes y contenidos de SEGRE.com tiene derechos y no se permite su reproducción y/o copia sin autorización expresa.

© Pasqua: Jesús ha ressuscitat

SEGRE

La nostra identificació amb Crist ens exigeix optar per la vida nova que ara neix, després de vèncer el pecat i la mort, per possibilitar una esperança en plenitud fins a la vida eterna. Per això la festa de la Pasqua, a més a més de l’essencial component religiós, està envoltada en multitud de manifestacions populars, artístiques i culturals com a expressió de l’alegria i la felicitat que provoca en el cor de milions de cristians a tot el món. Hem gaudit de pintures i gravats, de magnífiques melodies, hem llegit poemes i escrits sobre aquest esdeveniment cristià que ens alegra, ens emociona i ens compromet en l’autenticitat i la coherència de la nostra vida amb la del Senyor, amb total claredat, transparència i veritat. Fa unes setmanes, en la Jornada sobre la Vida del 25 de març, us recordava la importància que tot cristià ha de tenir en defensa de la vida, des de la concepció fins a la mort natural. També lamentava els casos de molts cristians que provoquen mort i enfosqueixen la vida que regala per a tothom el mateix Senyor. La festa de la vida per excel·lència és la Pasqua de la Resurrecció de Jesús. Hi trobem la felicitat d’enaltir la vida i lluitar contra tot allò que mata el cor humà, que trepitja la dignitat de cada persona, que col·labora amb la injustícia de la desigualtat i la manca dels indispensables mitjans per viure. Comptabilitzem massa casos en aquests últims mesos pels quals hem de demanar perdó i col·laborar amb la justícia. Un cas ja seria suficient per demanar la purificació de la nostra consciència i per mantenir unes actituds transparents i evangèliques davant dels abusos. Malgrat els nostres pecats i de la mort que produeixen, avui gaudim i manifestem la Vida clara, justa, lliure, solidària i alegre que porta Jesucrist amb la seva Resurrecció. Felicitats.

Etiquetas
Lo más...
segrecom Twitter

Opiniones sobre @segrecom

Envía tu mensaje
Segre
© SEGRE Calle del Riu, nº 6, 25007, Lleida Teléfono: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre