SEGRE

TRIBUNA

Exàmens internacionals d’idiomes a la UDL

DIRECTORA DE L’INSTITUT DE LLENGÜES DE LA UDL

Exàmens internacionals d’idiomes a la UDL

Exàmens internacionals d’idiomes a la UDLSEGRE

Creado:

Actualizado:

Array

Potser, en canvi, no som prou conscients que no tots els diplomes d’idiomes tenen el mateix valor. Alguns dels títols que s’expedeixen actualment tenen valor a nivell de l’Estat espanyol. En canvi, són molt pocs els diplomes que tenen valor internacional, és a dir, que són reconeguts per les institucions acadèmiques i empresarials arreu del món. Aquests diplomes són els que ofereixen l’Institut Goethe per a l’alemany, l’Institut Italià de Cultura per a l’italià, els TOEIC i TOEFLE per a l’anglès, els exàmens HSK-Institut Confuci per al xinès i els DELF per al francès. Tots aquests diplomes es podran a partir d’ara obtenir a la Universitat de Lleida, sense la necessitat de desplaçar-se a Barcelona, amb els inconvenients i costos afegits que això suposa (a Lleida només es pot fer –ara mateix– el DELF/DALF per a la llengua francesa). La UdL, mitjançant convenis amb les institucions respectives, ofereix la possibilitat de fer els exàmens d’alemany, italià, anglès, xinès i francès per obtenir els diplomes citats. Fidel a la seva voluntat de servei a la ciutadania, la Universitat de Lleida posa al servei de tots els lleidatans tots aquests exàmens a través de l’Escola d’Idiomes del seu Institut de Llengües.

La matrícula per a aquestes proves es farà durant el mes d’abril i els exàmens, durant el mes de juny. La UdL té la voluntat d’oferir amb caràcter periòdic aquests diplomes. Així mateix, a través dels cursos de les esmentades llengües, que es fan habitualment a l’Escola d’Idiomes de la UdL, s’ofereixen cursos per preparar aquests exàmens.

Recordem que els cursos de l’Escola d’Idiomes de la UdL també estan oberts a la ciutadania en general. Hi ha cursos anuals, també semivirtuals, quatrimestrals... Amb aquesta nova acció per realitzar els exàmens internacionals de llengües a Lleida, la UdL aposta a favor d’una competència plurilingüe real. Les llengües són un factor clau per aconseguir l’objectiu d’excel·lència que necessita la nostra universitat per fidelitzar tant el talent de la universitat com el del seu territori.

En definitiva, l’Institut de Llengües de la UdL, amb la seva Escola d’Idiomes, té molt a oferir-vos. Seguiu-nos a Facebook, Twitter, via telèfon o veniu-nos a veure a l’edifici emblemàtic de Cappont, en horari d’oficina, i us n’informarem personalment.

tracking