SEGRE

POLíTICA

El PSOE diu que la seua idea és convocar eleccions en uns mesos si guanya la moció

El PSOE dice que su idea es convocar elecciones en unos meses si gana la moción

El PSOE dice que su idea es convocar elecciones en unos meses si gana la mociónEFE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

La secretària d’Igualtat del PSOE, Carmen Calvo, ha assegurat avui que amb la moció de censura contra el president del Govern, Mariano Rajoy, els socialistes volen "estabilitzar" el país, aconseguir una sèrie d’objectius socials, fer "neteja" i convocar eleccions en "uns mesos".

En declaracions als mitjans a la seu madrilenya del PSOE, Calvo ha insistit que la idea del líder socialista, Pedro Sánchez, és convocar eleccions en "un termini curt, raonable de temps," encara que, davant de la insistència de les preguntes dels periodistes, ha precisat després que aquell termini seria d’"uns mesos".

També ha negat que el PSOE hagi presentat aquesta moció de censura només perquè vulgui arribar al poder "tant sí com no", tal com van dir ahir Rajoy i diversos dirigents del PP.

Si van posar en marxa aquest mecanisme constitucional va ser perquè no volen ser "còmplices" de la "indignitat" en la qual, segons el seu criteri, han ficat Espanya el PP i Rajoy.

A Ciutadans, Calvo li ha recordat que la moció "instrumental" per convocar eleccions de què parla el partit d’Albert Rivera "no existeix" a la Carta Magna, ja que la potestat de dissoldre les cambres correspon a Rajoy.

tracking