SEGRE

La cambra, el poder i altres coses del saber

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Diuen que el saber no ocupa espai. No seré jo qui ho contradigui, però és evident que com més coses aprens, més t’adones de tot el que desconeixes. Aquests dies m’he endinsat en el món de la Cambra de Comerç, un ens que per a la majoria és desconegut i opac, i en el qual molts empresaris volen ser presents. He tingut la sort d’haver participat en la candidatura Connectem Lleida, que ha liderat PIMEC amb Jaume Saltó al capdavant.

Moltes coses de la Cambra em segueixen sent desconegudes, però tinc molt clar que el pròxim president de la Cambra de Comerç de Lleida ha de ser Jaume Saltó, una persona humil i honesta, que vetlla pel territori, les seves empreses i, per tant, les persones. Estic convençut que el Jaume compaginarà de manera eficient i eficaç la presidència de PIMEC Lleida i de la Cambra i que serà una onada d’aire fresc per una entitat que necessita renovar-se.

Empresaris electes al plenari de la Cambra de Comerç de Lleida, vingueu de l’entitat que vingueu, el vostre home és el Jaume. I a la Paeria? Bona pregunta! En primer lloc vull deixar per escrita la meva admiració a totes aquelles persones que tenen vocació de servei públic i decideixen dedicar el seu temps al noble exercici de la política. En segon lloc vull dir-vos que necessitem una Paeria decidida, capaç de canviar les coses de Lleida que no funcionen i que segueixi treballant en els projectes de ciutat que ja han reeixit. I per això el futur de la ciutat passa per millorar-ne la sostenibilitat. Finalment, em permeto transcriure el que em va dir el president de PIMEC, Josep González: “Els empresaris no tenim por als colors, Ricard, ho pots dir ben alt i ben clar, i ho pots escriure!” Així doncs, aneu a votar, per una Lleida de futur i plena de color. Sobretot voteu!

tracking