SEGRE

Experts en instal·lacions solars per a autoconsum

Experts en instal·lacions solars per a autoconsum

Experts en instal·lacions solars per a autoconsumSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

REDACCIÓ XXII

Becquel, empresa lleidatana amb seu a Alcarràs, aposta per la instal·lació de panells solars per a autoconsum en teulada, sempre que sigui possible i sempre pensant a cobrir l’energia que requereix la instal·lació. L’autoconsum en empreses és apte per a qualsevol indústria o sector, i el seu benefici econòmic és més significatiu en aquelles empreses que necessiten l’electricitat en hores de sol i on veuen un estalvi més gran en les factures de la llum.

D’aquesta manera l’empresa o negoci pot sensibilitzar els seus clients d’una manera més directa, explicant que l’energia que consumeixen és de panells solars directament de la seva teulada i per a autoconsum. Però com funciona? Posem un exemple recent.

.

El Restaurant Farré de Vallfogona de Balaguer ha instal·lat 51 panells solars per a autoconsum de l’energia solar fotovoltaica. Fundat l’any 1924, les noves generacions han apostat pel canvi energètic i per la instal·lació de panells solars fotovoltaics per a l’autoconsum.

D’aquesta manera produeixen i consumeixen l’energia requerida per al restaurant durant les hores de sol. La instal·lació s’ha fet amb l’assessorament i gestió de Becquel, que hi ha instal·lat materials de màxima qualitat, com els panells solars Trina Solar de 410W de potència, d’estructura K2-System i inversor Huawei, que permet un control total mitjançant la seva plataforma sense cost afegit.

La potència instal·lada al restaurant és de 22,96 kWp i té un autoconsum aproximat del 85%. Amb aquesta instal·lació el negoci tindrà un estalvi econòmic de 3.123 euros anuals i estarà amortitzada en, com a màxim, set anys.

.

A més, el Restaurant Farré és un dels primers negocis que rep la insígnia creada per Becquel i que mostra als clients que l’energia que consumeix procedeix de la teulada gràcies a la instal·lació de panells solars per a l’autoconsum. Aquest segell permet a qualsevol negoci poder utilitzar-lo en productes, pàgines web, tríptics o informació per explicar que generen i consumeixen energia solar fotovoltaica i és un símbol inequívoc de la direcció cap a la sostenibilitat.

Si la vostra empresa vol fer el canvi energètic i vol fer-lo amb una empresa del territori i especialitzada en instal·lacions de panells solars per a l’autoconsum, Becquel, amb seu a Alcarràs, és una opció més que recomanable.

L’any 2020 l’empresa va tancar amb un creixement en plantilla del 50%, la instal·lació de més de 4.400 panells solars, sempre dirigits a l’autoconsum i en teulades. Aquest any 2021 l’empresa vol seguir sent referent en el territori i treballar pel territori.

tracking