SEGRE

IFR, Partner Pledge Microsoft, per no deixar ningú enrere

L'empresa lleidatana IFR ja és partner Pledge de Microsoft, la nova plataforma dels de Redmond per repensar la transformació digital i fer-la al més sostenible possible

IFR, Partner Pledge Microsoft, per no deixar ningú enrere

IFR, Partner Pledge Microsoft, per no deixar ningú enrereSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

Com més avança la societat en termes de digitalització, més responsabilitat tenen les empreses que hi participen. Així, sota el paraigua del programa Reimaginar España de Microsoft Partner Pledge, totes les empreses signants, entre les quals també hi ha IFR Group, adquireixen una sèrie de compromisos, com el de reduir la bretxa d’habilitats digitals en la població espanyola, una bretxa que es va veure afectada sobretot per la pandèmia, que va evidenciar que moltes empreses no tenien encara nivells d’expertesa òptims per enfrontar-se als reptes tecnològics actuals, com tota l’operativa del teletreball o l’adopció del núvol. Molt relacionada amb aquesta és la bretxa de talent entre els treballadors, sobretot pel que fa a les competències digitals.

Però el compromís de ser Partner Pledge de Microsoft va més enllà i se centra en quatre objectius fonamentals:

  • Habilitats digitals: ajudar l’economia local i la societat a preparar-se per als reptes de la quarta revolució industrial, a través del programa d’habilitats digitals de Microsoft Skills.
  • Diversitat i inclusió: diversificar les plantilles de les empreses de manera que reflecteixin la realitat de la nostra societat, per tal de fer-la més amable.
  • Ètica i responsabilitat en la Intel·ligència Artificial: garantir que la IA es desenvolupi de forma ètica i al més responsable possible.
  • Sostenibilitat: compromís de les empreses participants amb el medi ambient i la reducció de la petjada de carboni.

Pel que fa a la lleidatana IFR Group, el projecte els compromet, a banda dels punts anteriors, a altres de més específics, com el de dissenyar models de negoci adaptats a la demanda, accelerar la resiliència digital, aprofitar el cloud computing, promoure models de negoci inclusius, i impulsar la capacitació i el desenvolupament de les noves competències digitals.

D’altra banda, IFR va ser guardonada aquest any com a millor Partner 2022 en Microsoft Dynamics Finances i Operacions. Aquest és el segon any que guanya aquest premi, que reconeix la tasca d’IFR a la gestió empresarial.

tracking