SEGRE

Quins són els Easter Eggs de Google

Un Easter Egg és la forma d’anomenar les funcions i característiques amagades arreu de la xarxa. I a Google n’hi ha uns quants. Et descobrim els millors.

Quins són els Easter Eggs de Google

Quins són els Easter Eggs de GoogleSEGRE

Publicado por

Creado:

Actualizado:

El videojoc per quan ens quedem sense Internet. És possible que sigueu usuaris del navegador de Google, el Chrome, ja que és el més utilitzat del món, amb percentatges que poden arribar al 90% d’ús. Però un navegador té sentit d’existir quan tenim Internet. I quan no en tenim? Doncs almenys hi podrem jugar. Això és el que passa quan Chrome no pot carregar una web. Ens mostra un missatge d’error amb un dinousaure. El fet és que aquest dinosaure en realitat és un videojoc que ens permetrà, almenys, passar una estona divertida mirant de superar els nostres pròpis rècords. I si teniu Internet i hi voleu jugar? Doncs només caldrà buscar el T-Rex Chrome Dino Game.

Funcions amagades a les cerques de Google. Quan fem una cerca, Google ens dona els milions de resultats al moment. Però hi ha cerques que amaguen una sèrie de funcions curioses, en anglès. Si busqueu Askew (tort), Google es mostrarà desanivellat. Si busqueu Do a barell roll, Blink html, Anagramm, Bletchley Park, Metronome o Festivus, Google adaptarà les cerques per mostrar elements divertits. També existeix un Google amb llenguatge de pirates, un Google amb el llenguatge propi dels hackers. O un Google en idioma Klingon, l’idioma inventat per la sèrie ‘Star Trek’. I si volem passar una estona divertida li podem demanar, directament, Fun facts, és a dir, que ens expliqui anècdotes i coses divertides.

Més jocs amagats dins de l’ecosistema Google. Però Google amaga més jocs, que podrem trobar fent una cerca ràpida. Qui no recorda la bogeria amb els Spinners? Doncs si busquem Fidget Spinner hi podrem jugar directament amb el navegador, o canviar-ho per una roda per fer sortejos. També hi tenim un afinador d’instruments, una calculadora, la possibilitat de llençar una moneda a l’aire o altres jocs, com la serp, el solitari, el tres en ratlla o el mític Pac-man. Per invocar aquest aplicatiu amagat només caldrà escriure a la cerca de Google, per exemple, “Joc de la serp a Google”, i podrem començar a jugar, a més de veure les altres possibilitats de joc directe Chrome.

Quins són els Easter Eggs de Google

Quins són els Easter Eggs de GoogleSEGRE

tracking