SEGRE

llotja

Mercolleida tanca l'exercici amb 45.000 euros de benefici

La llotja lleidatana vol convertir-se en una taula de referència en el preu del conill

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mercolleida es vol convertir en una taula de referència en el preu del conill. Fins ara el marquen essencialment els grans distribuïdors, però ara la llotja lleidatana es marca com a objectiu ser referència, almenys per al mercat de la zona de Llevant. Així s’ha anunciat aquest dimarts durant la reunió del consell d’administració de Mercolleida.

Actualment, pel que fa al preu del conill, es treballa per damunt de costos a un preu pel productor de poc més de 2 euros per quilo i viu. Però no ha estat la tònica dels darrers mesos, que ha obligat a tancar moltes petites explotacions a Lleida i a tot Catalunya.

Ara es volen marcadors de preus per a conill diferents del de la resta de l’Estat espanyol, amb animals més petits. L’objectiu es desmarcar-se de les grans distribuïdors del centre de l’Estat espanyol, que són els que marquen el preu actualment, segons ha explicat Francesc Ollé, conseller delegat de Mercolleida.

La llotja lleidatana tanca l’exercici 2016 amb uns beneficis de 45.000 euros, una xifra que es preveu sigui similar per a l’any que ve, amb uns ingressos previstos de 720.000 euros i unes despeses de 675.000.

Mercolleida també té la intenció d’invertir per al proper any 60.000 euros en noves tecnologies i ha anunciat una ocupació del 90 per cent pel que fa als edificis d’oficines de la Llotja.

Imatge d'arxiu d'una reunció del consell d'administració de Mercolleida.

Mercolleida tanca l'exercici amb 45.000 euros de beneficiItmar Fabregat

tracking