SEGRE

Serret reclama a Madrid la regionalització de la PAC per adaptar-la a la realitat catalana

La consellera Serret, aquest dilluns, en un moment de la seua intervenció a Madrid.

Serret reclama a Madrid la regionalització de la PAC per adaptar-la a la realitat catalanaGeneralitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Estem determinats a reivindicar i defensar una Política Agrària Comuna (PAC) molt més mediterrània i molt més regionalitzada; una PAC que prevegi unes polítiques i uns ajuts que puguem ajustar al màxim a la realitat dels diferents sectors dels diferents territoris i que ens permeti ser el més efectius i eficients possible en la gestió dels recursos destinats al sector agroalimentari”. Aquest és el missatge que ha llençat aquest dilluns la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Meritxell Serret, davant les més de 300 persones, representants de les diferents comunitats autònomes i del sector agroalimentari de tot l’Estat, reunides al Caixafòrum de Madrid en la conferència “Construint la PAC del futur”.

Aquesta conferència, organitzada pel Ministeri d’Agricultura i en la qual ha participat el comissari europeu d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Phil Hogan, té com a objectiu iniciar una reflexió sobre la revisió de la PAC a partir del 2020.

La consellera també ha apostat per una PAC “amb més i millors mesures de mercat, que ofereixi instruments que ajudin a estructurar millor el sector productor i reforçar-lo dins la cadena de valor i davant dels mercats”.

tracking