SEGRE

Explotacions agràries i ramaderes obren les seues portes a les famílies

La segona edició de la campanya ‘Benvinguts a pagès’ comptarà amb més de 850 cases, allotjaments, restaurants i activitats a tot Catalunya els 3, 4 i 5 de juny

Una vista a una explotació agrària

Explotacions agràries i ramaderes obren les seues portes a les famíliesSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Visitar oliveres mil·lenàries, molins prehistòrics, veure com treballen les abelles, descobrir vins fets amb varietats de raïms autòctones, veure com s’ha recuperat el conreu del safrà a Catalunya després de cent anys de la seva desaparició o tastar un vinagre fet amb mel i deixat reposar en bótes de roure francès. Aquestes són només algunes de les propostes que es podran visitar del 3 al 5 de juny en el marc de la segona edició de Benvinguts a Pagès.

Es tracta d’un cap de setmana de portes obertes a explotacions agràries, ramaderes i pesqueres d’arreu de Catalunya, que faran visites gratuïtes perquè es pugui veure com i on es fan els productes que després arriben a taula.

El nucli fort del Benvinguts a Pagès són les visites guiades i gratuïtes que es poden fer a les explotacions agràries i ramaderes durant el cap de setmana. A través del web benvingutsapages.cat es pot consultar la informació, horaris, localització i coordenades de totes les cases de pagès que oferiran visites gratuïtes.

Per planificar un cap de setmana amb gastronomia de qualitat, al mateix web es presenten els restaurants que ofereixen el menú Benvinguts a Pagès i Setmana Bio.

Més informació de la iniciativa a benvingutsapages.cat

Benvinguts a Pagès

tracking