SEGRE

ASSEMBLEES

La cooperativa d'Ivars incorpora per primera vegada una dona al consell

Avalats els comptes i la modificació d’estatuts i es crea la figura del soci de treball

Un moment de l’assemblea anual de la cooperativa d’Ivars d’Urgell celebrada ahir.

Un moment de l’assemblea anual de la cooperativa d’Ivars d’Urgell celebrada ahir.J. MARTÍNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea anual de socis de la cooperativa d’Ivars d’Urgell va aprovar aquest diumenge per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia proposats per la direcció, entre aquests els referits a la modificació d’estatuts.

Com va explicar el gerent de la cooperativa, Antonio Pané, entre aquests canvis hi ha l’adaptació a la nova llei de cooperatives, així com de les normatives sectorials sobre la comercialització de fruita (OPFH), la pertinença a les ADV i la incorporació d’una nova figura dins de la cooperativa, el soci de treball, que suposarà que el conjunt de treballadors pugui veure com el seu treball es considera una activitat cooperativizada.

També es va aprovar la nova denominació de la cooperativa, que a partir d’ara serà oficialment Cooperativa d’Ivars i Secció de Crèdit SCCL, el domicili social de la qual està ubicat al carrer Lleida, 2, 8.

D’altra banda, i per primera vegada en els 101 anys de la cooperativa, un dona formarà part del Consell Rector de l’entitat, la qual cosa mostra el compromís en la promoció del paper de la dona en l’àmbit rural, tal com es recull en l’actual llei de cooperatives.

En la renovació parcial dels membres del Consell Rector van ser elegits Josep Coll, amb 203 vots; Ramon Armengol, amb 191; Antoni Mota, amb 169, i Ramona Mota, amb 158 vots. En aquesta assemblea també es van aprovar els comptes de la cooperativa referents a 2016, amb una facturació de 161,4 milions d’euros i uns beneficis d’1,433 milions (vegeu SEGRE d’aquest diumenge).

tracking