SEGRE

BALANÇ

Mercolleida xifra el benefici del 2016 en 68.911 euros

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La junta general d’accionistes Mercolleida es va reunir aquest dijous per analitzar i aprovar el resultat dels comptes a data de 31 de desembre del 2016. Van presentar un resultat positiu de 68.911 euros, que suposa un increment de 22.000 euros respecte a l’any 2015, fruit de la reducció de la despesa de l’entitat un 5,5 per cent. Els ingressos provenen majoritàriament del lloguer d’oficines i de les quotes pagades per usuaris per rebre informació sobre els mercats agrícoles i ramaders.

El conseller delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, va presentar el projecte d’obres de reforma i ampliació de la seu de Mercolleida, que preveu ampliar l’espai per a oficines en 514 metres quadrats, i que durarà tres mesos.

Provenen majoritàriament del lloguer d’oficines i de les quotes dels usuaris

Per aquesta raó, la reunió presidida per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, es va fer a la Llotja. Van destacar també el redisseny de l’actual butlletí informatiu de l’entitat, la creació d’una nova pàgina web i la modernització dels canals de comunicació.

D’altra banda, el director de serveis territorials d’Agricultura, Ferran de Noguera, va remarcar la posada en marxa per part de la Generalitat de l’Observatori de Preus de fruita dolça, i l’afany que Mercolleida col·labori en el projecte. Entre les perspectives de futur, va anunciar la intenció d’incloure-hi els preus de la fruita seca i del conill.

De Noguera també va posar en relleu la tasca d’informació sobre el sector porcí que realitza Mercolleida, que considera un referent europeu en la matèria i va destacar el “bon treball” que es realitza en aquesta entitat sobre el sector boví i oví.

Imatge de la junta d’accionistes de Mercolleida, ahir.

Imatge de la junta d’accionistes de Mercolleida, ahir.MAGDALENA ALTISENT

tracking