SEGRE

UNIVERSITAT AGRÒNOMS

“La nostra fruita seca és tan bona com la dels EUA”

El conseller delegat de Borges Holding SL diu que “no tenim res a envejar-los” || Agrònoms recapta 2,3 milions per investigar

Josep Pont durant el seu discurs ahir a la sala d’actes d’ETSEA.

Josep Pont durant el seu discurs ahir a la sala d’actes d’ETSEA.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El conseller delegat de Borges Holding SL, Josep Pont, va assegurar ahir que la fruita seca conreada a Lleida “és igual o millor que a Califòrnia”. En aquest sentit, va garantir que els plantejaments agraris catalans no tenen res a envejar als americans. “Fa 50 anys, Califòrnia anava dècades endavant en matèria agrària i aquí es deia que l’Àfrica començava al Pirineu”, va explicar Pont, “però ara estem en les mateixes condicions”, va sentenciar.

Pont va ser convidat a l’acte d’inauguració del curs 2017/18 que va tenir lloc a la Facultat d’Agrònoms (ETSEA) de la UdL.

L’empresari va lloar també el treball de la universitat, “que enriqueix el territori”, i va lamentar que no se’l “valora com es mereix”. En aquest sentit va comentar que en quinze anys 28 estudiants de la UdL han treballat a Borges.

Per la seua part, el director de la facultat, Narciso Pastor, va comentar que el 2016 l’escola agrària ha aconseguit 2,3 milions d’euros per destinar la investigació. “Ens mantenim en línies similars que en cursos anteriors”, va explicar.

tracking