SEGRE

PROMOCIÓ AGRICULTURA

Aitona prepara la campanya turística de la recollida de la fruita

Visites en globus als camps florits d’Aitona.

Visites en globus als camps florits d’Aitona.A.A.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Aitona ha començat a preparar la campanya de la fruita, una iniciativa de promoció turística centrada en la fruita i en el moment de la recollida. Està organitzada pel consistori i les centrals de fruita, els agricultors i els guies locals amb la finalitat de donar a conèixer la continuïtat del cicle de l’arbre en flor que ha portat durant tot aquest mes a la població més de 15.000 turistes, de manera que es s’han duplicat les xifres del passat any i s’ha confirmat l’interès que genera el Fruiturisme.

La ruta de la flor rosa del presseguer ha tornat a ser un gran reclam turístic que, segons el consistori, es vol prosseguir amb la campanya de recollida de la fruita fent que els visitants participin en el procés de recol·lecció per reconèixer la tasca de l’agricultor i revaloritzar el seu treball. Les rutes començaran el mes de juliol i finalitzaran la primera setmana de setembre. Altres poblacions com Torres de Segre també posarà en marxa iniciatives similars durant la campanya de la fruita.

Més de 15.000 persones van visitar els camps en flor aquest mes, el doble que l’any passat

L’ajuntament d’Aitona, dins del projecte Fruiturisme, vol promocionar la feina agrícola que e sporta a terme en els fruiters durant totes les estacions de l’any.

tracking