SEGRE

COOPERATIVES NOMENAMENTS

Jaume Gené, president d'Indulleida en substitució de Josep Maria Vendrell

És vicepresident de Fruits de Ponent i conseller a Zufrisa

Jaume Gené Roig.

Jaume Gené Roig.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jaume Gené Roig, de Benavent del Segrià i fins ara vicepresident d’Indulleida, va ser nomenat aquest dilluns president pel consell d’administració de l’empresa transformadora de fruites i hortalisses ubicada a Alguaire, després que Josep Maria Vendrell presentés la dimissió en el transcurs de la mateixa reunió del consell.

Gené és president de la Cooperativa Agrària Progressiva Benavent-Portella i vicepresident de la cooperativa de segon grau Fruits de Ponent. Així mateix, Gené també és conseller de Zufrisa, empresa aragonesa de transformats de fruites i hortalisses, amb seu a Calatorao (Saragossa), participada i gestionada per Indulleida.

Josep Maria Codina, president d’ActelGrup, passarà a ser el vicepresident d’Indulleida, fundada el 1980.

Els accionistes d’Indulleida són cooperatives i centrals hortofructícoles; en el seu conjunt més de 170 empreses productores que engloben més de 18.000 agricultors de tota la geografia espanyola i el sud de França.

Així, Indulleida, juntament amb la seua filial Zufrisa, processa més de 350 milions de quilos de fruita fresca a l’any, convertint-se així en un dels principals transformadors de fruita d’Europa.

Les seues vendes s’estenen a més de 65 països de tot el món i l’exportació representa el 75 per cent de la xifra dels seus negocis.

tracking