SEGRE

EMPRESAS NOMBRAMIENTOS

Xavier Roé substitueix Marià Sorribas al cap de vora 40 anys a Indulleida

Xavier Roé, Jaume Gené i Marià Sorribas, a Indulleida.

Xavier Roé, Jaume Gené i Marià Sorribas, a Indulleida.INDULLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El tarragoní Xavier Roé Arasa ha assumit la direcció general d’Indulleida aquest juliol en substitució de Marià Sorribas, que ha estat gerent d’aquesta firma transformadora de fruites i de verdures d’Alguaire des de la fundació, l’any 1980.

El president d’Indulleida, Jaume Gené, va explicar ahir que “era el moment del relleu generacional davant de la jubilació de l’actual director”. “Amb el nomenament de Roé busquem la continuïtat i la millora en el funcionament d’Indulleida, que és i ha estat un exemple d’indústria transformadora arrelada al sector productiu”, va destacar Gené.

Igualment, el president va puntualitzar que, durant els pròxims mesos, es produirà el traspàs de la gestió, procés que culminarà abans de la junta general d’accionistes del pròxim mes de novembre.

Sostenibilitat

Per la seua part, Roé va indicar que, des de la gerència de la companyia, “buscarem la sostenibilitat econòmica i mediambiental”. També va posar èmfasi en la importància de consumir fruites i verdures per disfrutar d’una alimentació saludable. “Indulleida té molt recorregut en aquest camp”, va remarcar.

El fins ara director general es va felicitar per la “il·lusió” que transmet la persona que el rellevarà. “Tinc esperança que es mantingui el creixement que està experimentant l’empresa”, va asseverar Sorribas.

tracking