SEGRE

EMPRESES INVERSIONS

Torrons Vicens inverteix cinc milions en l'ampliació de Xocolata Jolonch

Amb una nau de 1.600 metres quadrats i generarà trenta nous llocs de treball || Ángel Velasco aposta per la innovació de la mà del xef Albert Adrià

La consellera Teresa Jordà va visitar dimecres la localitat d’Agramunt.

La consellera Teresa Jordà va visitar dimecres la localitat d’Agramunt.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa familiar Torrons Vicens d’Agramunt porta a terme l’ampliació d’una de les seues filials, Xocolata Jolonch, amb un nou centre de treball en una nau ubicada al polígon industrial de la capital del Sió, a les instal·lacions de Torrons Àngel & Lluch. El propietari, Ángel Velasco, va explicar ahir que l’ampliació serà de 1.600 metres quadrats i generarà una trentena de nous llocs de treball a partir de finals d’aquest any.

L’actuació suposa una inversió d’uns cinc milions d’euros, al costat d’un altre projecte de construcció d’una nova nau per a magatzems i oficines, al mateix polígon. Velasco va destacar que “a les noves instal·lacions pretenem innovar i reinventar el concepte del xocolate, com hem fet durant els últims anys amb el torró”. Així, de la mà del xef Albert Adrià treballen en una nova línia de xocolate amb una vintena de referències sota la marca Xocolata Jolonch, alhora que mantenen i innoven les receptes tradicionals del xocolate a la pedra.

Torrons Vicens és l’empresa més gran de la família de Velasco, amb un total de 250 treballadors en campanya, dels quals 150 són fixos tot l’any. Si bé també té cinc plantes més de producció: Xocolata Jolonch (dedicada al xocolate a Agramunt) amb cinquanta treballadors en campanya i trenta de fixos; Torrons Àngel & Lluch (torrons i xocolates ecològics també a Agramunt) amb vint-i-cinc empleats fixos; Torrons Viar (a Ripollet) amb seixanta treballadors en campanya i quaranta de fixos), Tasso 2000 (dedicada a les trufes gelades a Sant Boi) amb trenta treballadors fixos i Ametlles Vicens (dedicada al processat de les ametlles a Vilagrassa) amb vint empleats.

Fa uns anys li van oferir Virginias. Tanmateix, Velasco va explicar que “després de realitzar un exhaustiu estudi econòmic, vaig rebutjar l’oferta perquè no la veia viable i perquè la política de Torrons Vicens no encaixa amb la idea de quedar-se empreses en què és necessari acomiadar personal”.

Per la seua banda, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, va visitar dimecres Agramunt i es va reunir amb el sector torroner i es va comprometre a impulsar les obres del Segarra-Garrigues.

La consellera Teresa Jordà va visitar dimecres la localitat d’Agramunt.

La consellera Teresa Jordà va visitar dimecres la localitat d’Agramunt.SEGRE

tracking