SEGRE

Planas diu que espera mantenir el "resultat financer" de la PAC per a Espanya

El ministre d'Agricultura, Luis Planas.

Planas diu que espera mantenir el "resultat financer" de la PAC per a EspanyaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, ha afirmat aquest dijous a Mèrida que treballa per defensar els interessos del país en la reforma de la Política Agraria Comunitaria (PAC) i aconseguir "un resultat financer que sigui, com menys, el que tenim en aquest moment". El ministre ha visitat la capital extremenya per participar en un acte amb què el PSOE d’Extremadura ha iniciat el curs polític i en el qual també han pres part el secretari general del PSOE de Castella i Lleó, Luis Tudanca, i l’alcalde emeritense, Antonio Rodríguez Osuna.

Ha explicat que, "per encàrrec" del president del Govern, Pedro Sánchez, està "entossudit" a mantenir les posicions del país en aquesta qüestió ja que això és molt important per als agricultors i ramaders, "per al medi rural i, en definitiva, per al nostre futur". Això ho farà "de la mà" de les organitzacions professionals agràries i de comunitats autònomes molt interessades en la qüestió com Extremadura.

El ministre ha explicat que està "molt orgullós" de pertànyer a un Govern que en 84 dia de gestió ha pres mesures que "d’altres no han estat capaços de fer" i que la moció de censura per la qual Pedro Sánchez va accedir a la Presidència nacional va ser legal, constitucional. Ha afegit que la majoria dels espanyols, dels parlamentaris, no volien que continuessin governant els responsables del PP, la qual cosa "ningú no recorda". També ha explicat Planas que el Govern central és "sòlid" i "feminista" ja que treballa en favor de la igualtat entre homes i dones, i lluita contra la violència de gènere.

Així mateix, ha continuat, és europeista i que així s’evidencia en el fet que el Consell de la UE "s’ha obert" a Pedro Sánchez i que es compleixen compromisos internacionals en temes com l’emigració.

A més, ha assenyalat que el Govern ha tornat als espanyols "drets i llibertats" després de les retallades|retalls que, ha explicat, va dur a terme l’anterior Executiu del PP, i que s’ha recuperat la igualtat d’oportunitats en qüestions com l’educació, la sanitat, "l’ocupació digna" i la pujada de les pensions. Segons el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, "aquest és un moment històric".

tracking