SEGRE

MÚSICA NOVETAT

‘Som’, el nou disc d’Els Pets, sortirà a la venda el dia 19 d’octubre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Pets van anunciar dijous en el marc de la trentena edició del Mercat de Música Viva de Vic que el nou disc que preparen es titularà Som i sortirà a la venda el pròxim 19 d’octubre en quatre formats diferents: CD, vinil, digital i USB. El cantant del grup, Lluís Gavaldà, va explicar que era “el disc que volíem fer” i va assegurar que “hem buscat l’essència de la cançó, traient-ne tot allò superflu”. Gavaldà va afegir en aquest sentit que “no volíem fer unes cançons molt polides, ni molt brillants, ni preparades per a la ràdio fórmula”.

El títol del nou àlbum, Som, segons el cantant “defineix molt bé el moment en el qual es troba el grup, que després de 33 anys encara estem aquí i tenim ganes d’explicar coses”. El disc es presentarà en directe oficialment el 19 de desembre al Teatre del Liceu de Barcelona en el marc del Suite Festival.

D’altra banda, l’Acadèmia Catalana de la Música va aprofitar aquesta edició del Mercat de Música Viva de Vic per anunciar la creació dels Premis Alícia, amb referència a Alícia al país de les meravelles, per subratllar el poder evocador, creatiu, artístic i social de les arts musicals, i en homenatge també a Alicia de Larrocha. Els primers guardons, amb quinze categories, es decidiran en una gala entorn del Dia Mundial de la Música, el 21 de juny.

tracking