SEGRE

SOSTENIBILITAT EMPRESA

Fruits de Ponent s'implica a millorar la sostenibilitat

Entra a formar part de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de l’ONU || Culmina sis anys de compromís amb els seus principis

Instal·lacions de Fruits de Ponent.

Instal·lacions de Fruits de Ponent.FRUITS DE PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fruits de Ponent ha entrat a formar part en qualitat de soci signant de la Xarxa Espanyola per al Pacte Mundial de les Nacions Unides amb l’objectiu de contribuir, com a cooperativa i empresa, a la implementació de les disset metes de desenvolupament sostenible marcades per l’alt comissariat en el marc de l’Agenda 2030. El grup cooperatiu ja estava compromès des del 2012 amb els deu principis del Pacte Mundial.

Tanmateix, des del mes de maig passat, ha vingut incrementant el nivell de participació formant part activa en el desenvolupament d’aquests objectius, que persegueixen la construcció d’un planeta més just i sostenible. A més, Fruits de Ponent ha entrat a formar part del grup de treball de les empreses del sector agroalimentari, que té com a objectiu debatre i definir bones pràctiques en relació amb els tres pilars d’aquest àmbit, els sectors primari, industrial i de distribució alimentària.

El director general de Fruits de Ponent, Josep Presseguer, va afirmar que la responsabilitat social corporativa de l’empresa s’ha d’entendre de forma global, perquè cada pas que fa una firma té conseqüències a l’entorn. En aquest sentit, la implementació dels objectius de desenvolupament sostenible no fan sinó sumar en positiu per a la creació d’un món millor.

En l’actualitat, Fruits de Ponent està desenvolupant diferents programes interns relacionats amb algun dels disset objectius de desenvolupament sostenible. Entre aquests, destaquen els que estan relacionats amb la igualtat en l’àmbit laboral. El Pacte Mundial de les Nacions Unides està format per més de 13.000 entitats d’arreu del món i s’articula per mitjà de xarxes locals que ajuden a portar a terme els deu principis a les empreses de cada país.

tracking