SEGRE

Asaja repartirà 15.000 peces de fruita als visitants de la Fira de Sant Miquel

La iniciativa està impulsada per l’associació d’empresaris agraris amb la col·laboració de Fira de Lleida

La presentació de la campanya

Asaja repartirà 15.000 peces de fruita als visitants de la Fira de Sant MiquelFira de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Asaja Lleida, en col·laboració amb Fira de Lleida, llença la campanya “Un dels nostres tresors” per promocionar la fruita dolça de les comarques lleidatanes. La iniciativa consisteix en el repartiment de 15.000 peces de fruita durant la propera Fira Agrària de Sant Miquel, que tindrà lloc del 27 al 30 de setembre. Tots els visitants rebran una bossa amb diferents peces (pomes, peres i fruita d’os) que podran recollir en els estands que s’instal·laran als accessos del recinte firal.

Pere Roqué, president d’ASAJA Lleida, Oriol Oró, director de Fira de Lleida, i Joan Queralt, regidor d’Hàbitat Rural i la Sostenibilitat de l’Ajuntament de Lleida, han presentat aquest dilluns la campanya.

L’objectiu principal de l'acció és promocionar i fer valdre el sector de la fruita dolça de Lleida i per aquest motiu les bosses aniran acompanyades d’un tríptic informatiu amb les principals xifres de producció de fruita d’os, poma i pera.

Així mateix, s’ha produït un espot per donar a conèixer la campanya que es difondrà per xarxes socials i mitjans locals que també pretén animar a visitar aquesta nova edició de la Fira de Sant Miquel.

tracking