SEGRE

Agricultura paga aquesta setmana els ajuts directes de la PAC del 2018

Un total de 218 milions d’euros per a 40.221 beneficiaris catalans

Una explotació agrària

UP denuncia el Govern davant de la CE per la normativa ambiental de la PACUnió de Pagesos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que aquesta setmana realitzarà el primer pagament dels ajuts directes de la Política Agrària Comuna (PAC) 2018 a un total de 40.221 beneficiaris per valor de 218.304.368 euros. Es tracta de subvencions corresponents al pagament bàsic, pagament del greening, complement de joves, i els ajuts del règim de petits agricultors.

Amb aquest pagament els beneficiaris hauran rebut el 95% de l’import dels ajuts directes desconnectats de la PAC, corresponents a 2018, i el 100% en el cas del règim de petits agricultors. El 5% restant es liquidarà durant el primer semestre del 2019, un cop es verifiqui els límits pressupostaris, si s’escau, segons la Generalitat.

Els sol·licitants de l’ajut podran accedir al contingut de la seva resolució a partir del dia 5 de desembre, a través de l’espai de Consulta Pública del web del DARP, identificant-se amb el codi i contrasenya que el Departament els va facilitar per a la campanya DUN 2018.

El termini per a la presentació de recurs d’alçada, si s’escau, finalitza el 7 de gener de 2019.

tracking