SEGRE

El pla de consum de fruita a les escoles arriba a més de 260.000 alumnes catalans

El programa inclou tallers i visites a explotacions agrícoles i ramaderes

La presentació del balanç del pla de consum de fruita ha tingut lloc a l'escola Camps Elisis de Lleida.

El pla de consum de fruita a les escoles arriba a més de 260.000 alumnes catalansÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El programa de consum de fruita i hortalisses als centres educatius de Catalunya compta aquest curs 2018-2019 amb la participació de 262.175 escolars de 3 a 12 anys, corresponents a 1.103 centres, i es preveu la distribució de 1.005 tones de producte. L'import total previst, incloses les mesures d’acompanyament, és de més de 3 milions d’euros. D’altra banda, paral·lelament, també existeix un Programa de consum de llet als centres educatius, en el qual aquest curs participen 61.520 escolars entre 1 i 12 anys de 402 d’arreu de Catalunya, es preveu distribuir-hi 839,74 tones de producte, i l’import previst supera 1,5 milions d’euros.

Aquestes xifres s'han donat a conèixer aquest dijous en un acte a l'escola Camps Elisis de Lleida que ha comptat amb el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol; el director general de l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya - Afrucat, Manel Simon; el president d’Afrucat, Francesc Forres, i el director de l’escola, Jordi Porta.

Aquest curs escolar s’ha previst actuacions paral·leles dins del pla de promoció de consum de fruita com són les visites a explotacions agràries i ramaderes i els tallers a les escoles.

tracking