SEGRE

MERCATS XIFRES

Mercolleida aprova un pressupost de 926.800 euros

Fèlix Larrosa pren el relleu d’Àngel Ros en la presidència del consell || La llotja dóna per finalitzades les reformes de l’edifici

Inno4agro - La Paeria, la UdL, Globalleida, el Parc Científic i empreses del sector agrari van constituir ahir el Consell General d’Inno4agro, una iniciativa per transformar el sector agroalimentari de Lleida basada en la innovació tecnològica ...

Inno4agro - La Paeria, la UdL, Globalleida, el Parc Científic i empreses del sector agrari van constituir ahir el Consell General d’Inno4agro, una iniciativa per transformar el sector agroalimentari de Lleida basada en la innovació tecnològica ...PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El consell d’administració de Mercolleida es va reunir ahir divendres per donar el vistiplau al pressupost ordinari corresponent a l’any 2019, que preveu assolir uns ingressos de 926.800 euros i unes despeses de 808.553 euros i, per tant, un resultat positiu de 118.247 euros.

El mes de juny, la junta general d’accionistes de Mercolleida va aprovar els comptes anuals i l’informe de gestió corresponent a l’exercici del 2017, amb un resultat positiu de 32.802 euros, amb uns ingressos de 675.715 euros davant unes despeses que van ascendir a 642.913 euros.

Els ingressos de la llotja agropecuària lleidatana provenen bàsicament de l’arrendament de les oficines de l’edifici i de les quotes que paguen els usuaris per rebre les anàlisis dels diferents mercats agrícoles i/o ramaders que genera l’entitat, amb el del porcí al capdavant.

D’altra banda, en el consell d’administració celebrat ahir es va acordar nomenar l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, nou conseller i president del consell d’administració de Mercolleida, prenent d’aquesta manera el relleu a l’anterior alcalde, Àngel Ros, actual ambaixador d’Espanya a Andorra.

Mercolleida és una societat anònima participada amb gairebé un 80 per cent per l’ajuntament de Lleida. Pel fet de ser l’accionista majoritari de l’entitat, és la Paeria qui en designa el president.

El nou president de Mercolleida va destacar la trajectòria i el posicionament de la llotja agropecuària lleidatana i va animar, alhora, els consellers d’aquesta entitat agropecuària a treballar per assolir nous objectius pensant en l’actual procés de globalització del sector.

Per la seua part, el conseller delegat de Mercolleida, Francesc Ollé, va manifestar que s’ha donat ja per finalitzat el procés de transformació digital de la llotja, amb un nou web, la creació d’una aplicació mòbil i la renovació de la imatge de Mercolleida.

També va fer referència al procés de reforma interior de l’edifici de Mercolleida, que ja es troba en funcionament des del passat mes de juliol, amb un augment de superfície d’uns 700 metres quadrats, i que acull els departaments de Recursos Humans; Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació; i Esports de l’ajuntament.

tracking