SEGRE

Gerard Pujol, reelegit president del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida

Les vendes de la denominació creixen un 25%

Gerard Pujol

Gerard Pujol, reelegit president del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual president del Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida, Gerard Pujol Verdú, continuarà 4 anys més en el càrrec després d’haver estat reelegit per unanimitat aquest dimarts.

Gerard Pujol és un productor de fruita de Corbins associat a Actel i va substituir Ramon Sarroca al capdavant del Consell l’any 2015.

Per delegació del Consell, Afrucat manté la secretaria del mateix oferint una tasca multidisciplinar que inclou la gestió de la qualitat, la gestió administrativa i documental i la gestió de la promoció de la DOP Pera de Lleida.

Les vendes creixen un 25%

A la Comissió Rectora d’avui s’ha avaluat la progressió de la marca destacant-ne l’increment del 25% de les vendes i l’important increment en la despesa de promoció que s’ha duplicat la darrera campanya, segons un comunicat de la DOP. En aquest sentit, Pujol s’ha mostrat satisfet per l’evolució positiva que està experimentant la comercialització de la DOP Pera de Lleida, que va arribar la passada campanya al milió de quilos comercialitzats després d’uns anys en que se n’havia estabilitzat la venda.

El president ha avançat que s’està treballant en noves accions de promoció. Algunes s’executaran abans d’abril i les altres fins el mes de setembre.

tracking