SEGRE

EMPRESES OPERACIONS SOCIETÀRIES

Nufri ja és el primer accionista d'Indulleida

Assumeix la presidència de la fructícola al comprar les accions d’ActelGrup || Defensa la creació de sinergies entre companyies

Francesc Argilés, al centre de la imatge, és el nou president d’Indulleida.

Francesc Argilés, al centre de la imatge, és el nou president d’Indulleida.INDULLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nufri ja és el nou soci de referència d’Indulleida d’Alguaire al confirmar-se les compres de les accions d’ActelGrup i d’altres cooperatives que participaven en el capital. Nufri, que era soci històric de la companyia, va defensar ahir a la junta extraordinària que “aposta per l’ADN pagès d’Indulleida, així com per la defensa de l’autonomia de la direcció de la societat d’Alguaire respecte a la companyia amb seu a Mollerussa”. Va anunciar “la creació de sinergies entre les dos societats amb una estratègia encaminada a fer de Nufri, Indulleida i Zufrisa, referents en el mercat internacional”. Els representants de Nufri van voler “deixar clar que, com a accionistes principals”, són els principals “interessats a revaloritzar tant les produccions dels accionistes com les seues accions a la companyia”, segons va informar la firma amb seu a Mollerussa.

La Junta General va donar llum verda a la reducció del Consell d’Administració de deu a vuit membres, amb quatre consellers individuals a proposta de Nufri, entre els quals hi ha Francesc Argilés, president de Nufri que serà també nou president d’Indulleida; i uns altres quatre representants de les societats sòcies: Alpicat Fruits, Arcofrut, Cooperativa de Torrefarrera, i Fruits de Ponent. Xavier Roé continuarà com a director general de la societat amb seu a Alguaire.

La firma compta en el seu accionariat amb 170 empreses productores de tot l’Estat espanyol i el sud de França que engloben més de 18.000 agricultors.

Per la seua part, Nufri, fundada el 1973, té centres a Mollerussa, Bellver de Cinca, El Burgo de Osma i Gibraleón. A Mollerusa, té una planta de producció i elaboració de sucs cremogenats i derivats.

tracking