SEGRE

EMPRESES RESULTATS

BonÀrea Corporació augmenta el dividend als socis un 12,5%, fins als 18 euros per acció

La remuneració a l’accionista assoleix els 14,6 milions, el 23 per cent del resultat net de l’exercici || Anuncia a la junta general d’accionistes inversions per 90 milions d’euros per aquest any

Un moment de la reunió de la junta general d’accionistes de bonÀrea Corporació.

Un moment de la reunió de la junta general d’accionistes de bonÀrea Corporació.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Junta General d’Accionistes de BonÀrea Corporació, celebrada ahir, va aprovar els comptes anuals i l’informe de gestió presentats pel president, Jaume Alsina, i el conseller delegat, Ramon Alsina. La junta, després de destacar les dades econòmiques rècords de l’any 2018, amb vendes totals de 1.816 milions d’euros, i uns beneficis nets de 64 milions d’euros, va anunciar que, per quart any consecutiu, s’incrementarà el dividend fins als 18 euros per acció (un 12,5% més que a l’exercici anterior). Una part d’aquest dividend (8 euros per acció) ja es va pagar al gener, i la resta (10 euros per acció) s’abonarà després de la junta general. La remuneració a l’accionista aconsegueix un valor total d’uns 14,6 milions d’euros, xifra que representa un 23 per cent del resultat net de l’exercici.

Igual que l’any anterior, els accionistes es poden acollir al sistema de retribució dividend/acció, que permet a l’accionista optar entre el cobrament en efectiu del dividend o rebre accions noves. A més de repassar les inversions que es van fer durant el 2018, per valor de 70,45 milions d’euros (un 29% superiors a l’exercici anterior), es van comentar altres punts, com els nous productes que s’han desenvolupat durant l’exercici (unes 50 noves referències durant el 2018) i altres projectes que recentment han finalitzat, com el Certificat Aenor de Benestar Animal a totes les seues granges productores de llet fresca de vaca i la producció pròpia de vedella angus.

tracking