SEGRE

AGRICULTURA COMERÇ

Rússia destrueix 1.762 kg de préssecs d'origen espanyol

Estaven etiquetats com a producte turc

Rússia ha destruït gairebé dos tones de préssecs espanyols.

Rússia ha destruït gairebé dos tones de préssecs espanyols.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El servei de duanes de Rússia va detectar, va requisar i va destruir, al costat de representants del Servei Federal de Control Veterinari i Fitosanitari (Rosselkhoznadzor), 1.762 quilograms de préssecs procedents d’Espanya, subjectes a les sancions imposades per Rússia a la Unió Europea (UE). El Servei de Duanes de Krasnodar, al mar Negre, els va destruir “en correspondència amb les normes establertes”, van indicar les autoritats en un comunicat.

Els préssecs van ser detectats durant una inspecció d’un magatzem, i es va establir que el propietari del lot havia suplantat les etiquetes originals de la càrrega, que indicaven procedència espanyola, per turques.

Rússia manté des del 2014 un embargament a una sèrie de productes alimentaris europeus que inclou fruites i verdures, carns, peixos i lactis, en resposta a les sancions imposades per la UE a Moscou arran del conflicte a l’est d’Ucraïna. La UE vincula la durada de les mesures restrictives a Moscou a la plena implementació dels acords de Minsk per a l’arranjament del conflicte entre Kíev i els rebels prorussos.

tracking