SEGRE

CERTÀMENS AGRICULTURA

La Fira de Sant Miquel obre avui amb 317 expositors

La consellera Jordà inaugura el saló || Dissabte la fira acollirà un càsting per a la nova pel·lícula de Carla Simón

La Fira de Sant Miquel i Eurofruit inauguren avui una nova edició amb 317 expositors.

La Fira de Sant Miquel i Eurofruit inauguren avui una nova edició amb 317 expositors.MAITÉ MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 65a edició de la Fira de Sant Miquel i la 34a d’Eurofruit obren avui amb 317 expositors repartits en 54.000 metres quadrats de superfície al recinte de la Fira de Lleida, que representa una ocupació del cent per cent. El certamen l’inaugurarà aquest matí la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, i diumenge el clausurarà la directora d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes. Enguany hi ha onze expositors menys que l’anterior a causa que no hi participen les firmes de tractors (un any exposen a Sant Miquel i un altre, a Sant Josep de Mollerussa), tot i que la fira sí que comptarà amb presència d’aquest tipus de vehicles. També hi ha prevista una missió comercial amb Bielorússia i una altra d’inversa amb nou països de diferents continents.

A més, hi haurà seixanta activitats paral·leles.

Com a novetat, dissabte la fira acollirà l’últim càsting per a la nova pel·lícula de Carla Simón, directora multiguardonada pel film Estiu 1993, que versarà sobre l’àmbit rural i es rodarà l’estiu que ve. Els productors busquen nois de 13 a 17 anys, noies de 10 a 13, bessons de 3 a 5 i nenes de 5 a 7, així com homes pagesos de 35 a 50

i de 70 a 85, i dones de 35 a 45 i de més de 80. Amb aquest càsting, la directora culminarà la recerca de persones amb accent lleidatà i vinculades al món de l’agricultura, que ja la va portar anteriorment a diverses localitats del Segrià i de les Garrigues.

tracking