SEGRE

Unió de Pagesos convoca tractorades per a aquest divendres

El sindicat crida als agricultors a l'aturada de país

Una tractorada

Unió de Pagesos convoca tractorades per a aquest divendresUP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unió de Pagesos ha cridat la pagesia a participar aquest divendres a l’aturada de país a la qual està convocat el conjunt de la societat catalana i denuncia "les greus conseqüències de la sentència contra el procés en els drets polítics de la ciutadania, com els de manifestació, d’expressió, de lliure associació i de dissidència política".

En un comunicat, el sindicat "reitera el seu desacord amb la sentència del Suprem, que no resol el conflicte polític, i denuncia la injustícia de la condemna per als líders catalans polítics i socials."

Unió de Pagesos ha convocat la pagesia a participar amb tractors en diversos punts del territori. 

Llocs de trobada dels tractors a Lleida:

– Els provinents de la zona de Balaguer (C-12), a la plaça de la Sardana de Corbins a les 16.30 h. Entraran per Barris Nord i arribaran al Cementiri de Lleida a les 17 h.

– Els provinents del Pla d’Urgell i la Segarra es trobaran a Iveco Mollerussa a les 16 h, a Vicens (Mollerussa) a les 16.10 h, al Parador de Bell-lloc a les 16.30 h, al cementiri de Lleida a les 17 h i al pont Universitat a les 17.15 h.

-Els provinents de les Garrigues es trobaran a les 17 h al Cementiri de Lleida, i els de la zona d’Alcarràs a les 17 h al Dalmau.

-Totes les columnes confluiran a les 17.30 h a la plaça Ricard Viñes de Lleida per unir-se a la manifestació de la ciutat convocada a les 18 h.

tracking