SEGRE

Agricultura interpel·la els consumidors urbans per fomentar els productes del sector primari

Presenta una campanya publicitària focalitzada en el marc de les compres de Nadal

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Departament d'Agricultura ha llançat aquest dijous una campanya per conscienciar sobre la importància del sector primari català i la qualitat dels seus productes. Es tracta d'una campanya de gran abast adreçada a tota la ciutadania, però que busca interpel·lar més directament el públic urbà, ja que és el que està més allunyat del món rural. La consellera Teresa Jordà, que ha presentat la iniciativa a Lleida, ha dit que la campanya es fa per primera vegada i que és una de les "accions promogudes pel Departament per fer realitat els objectius del sector agroalimentari".

“Volem explicar a tota la ciutadania, però sobretot a la que es concentra en els nuclis urbans, que entre un ciutadà i un bistec hi ha un ramader, entre un ciutadà i un calamar hi ha un pescador. Cal tornar a re-connectar el món rural amb el món urbà. S’ha de difondre que aquests dos mons no estan separats, aïllats, sinó, ben al contrari, formen part del mateix sistema, del mateix projecte de societat i de país”, ha afirmat la consellera.

L'anunci, en què hi participen pageses, ramaderes i pescadors reals, es difondrà durant les Festes de Nadal per televisió, ràdio, premsa escrita i xarxes socials.

L'acte de presentació de la nova campanya del departament d'Agricultura.

Agricultura interpel·la els consumidors urbans per fomentar els productes del sector primariItmar Fabregat

tracking