SEGRE

Vall Companys entrega 100.000 unitats de material sanitari

Imatge de les instal·lacions de Vall Companys a Lleida.

Imatge de les instal·lacions de Vall Companys a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup agroalimentari lleidatà Vall Companys ha entregat més de 100.000 unitats de material sanitari per contribuir a mitigar la propagació del Covid-19, la major part a entitats de zones rurals en les quals operen les empreses del grup empresarial que no compten amb els mateixos recursos de les grans zones metropolitanes.

Vall Companys ha entregat màscares, bates d’un sol ús, pantalles facials i gel hidroalcohòlic a  31 organitzacions sanitàries i de serveis socials d’àmbit local o comarcal, ha informat la companyia aquest dijous en un comunicat.

Entre les entitats beneficiàries destaquen serveis territorials de salut, centres sanitaris i residències per a persones de la tercera edat de Lleida, Valdepeñas (Ciudad Real), Conca, Carrascosa del Campo (Conca), Palència, Ejea de los Caballeros (Saragossa), Calamocha (Terol), a més del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i l’Hospital XII d’octubre de Madrid.

El grup agroalimentari afirma que és totalment compromès en assegurar el proveïment d’aliments per als ciutadans a través de les cadenes de distribució, amb la seguretat laboral de tots els seus professionals.

La companyia afirma que vol "reconèixer la tasca imprescindible que estan duent a terme els professionals del sector alimentari, logístic, sanitari i de serveis socials".

Des de l’inici de l’estat d’alarma, la prioritat del Grupo Vall Companys ha estat, segons el grup, "garantir la seguretat laboral dels seus treballadors i poder col·laborar de forma activa en la lluita contra el coronavirus" especialment en aquelles zones d’Espanya on té presència en el seu dia a dia.

El Grupo Vall Companys és un grup agroalimentari de caràcter familiar fundat en 1956 a Lleida que està associat amb 2.105 ramaders.

tracking