SEGRE

ECONOMIA AGRICULTURA

La cooperativa de Seròs ha llogat els magatzems

Els socis poden seguir portant la fruita al nou inquilí comercial || Capacitat frigorífica de 15.000 metres cúbics

Fotografia de les instal·lacions de Seròs Fruits feta ahir.

Fotografia de les instal·lacions de Seròs Fruits feta ahir.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa Seròs Fruits ha llogat els magatzems a un tercer i els socis de l’entitat poden continuar portant la fruita al nou inquilí de les instal·lacions, segons van explicar ahir fonts de l’entitat associativa. Van explicar que han dut a terme una “reestructuració de plantilla” i un “canvi en la manera de treballar de la cooperativa de Seròs”.

L’entitat compta amb unes instal·lacions que ocupen una superfície total de 14.000 metres quadrats i segons l’última informació publicada per la companyia té una capacitat frigorífica de 15.000 metres cúbics. Així mateix, la xifra la producció dels socis superaria els onze milions de quilos de fruita. Xifra en més de 150 el nombre total de socis amb una superfície de sis-centes hectàrees.

La cooperativa va nàixer a mitjans del segle passat, en aquell moment centrada en el sector de l’oli d’oliva, però a mesura que la fruita anava guanyant pes en la producció agrícola de Lleida, va apostar per dirigir l’activitat cap al món de la fructicultura.

L’entitat ha portat a terme inversions en els últims anys per millorar i modernitzar les instal·lacions, com han fet altres firmes del sector, en favor d’una millor qualitat del producte.

tracking