SEGRE

ESNOTICIA

UGT denuncia el Govern per falta de prevenció al camp

Asaja diu que es donen EPI als temporers

L’alcalde d’Alcarràs, el subdelegat i el líder d’Asaja, ahir.

L’alcalde d’Alcarràs, el subdelegat i el líder d’Asaja, ahir.SUBDELEGACIÓN DEL GOBIERNO EN LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

UGT-FICA de Lleida va interposar divendres una denúncia davant de la Inspecció de Treball contra la conselleria d’Agricultura de la Generalitat per “falta de mesures de seguretat” per evitar contagis per coronavirus entre els treballadors del camp. Segons l’escrit, el sindicat formula una denúncia urgent per greu risc contra la salut dels treballadors per possible contagi per coronavirus contra la conselleria.

Per la seua part, Asaja Lleida va assegurar que els productors estan proveint tots els seus treballadors amb EPI per poder treballar de manera segura i evitar la propagació del Covid-19. Segons el seu president, Pere Roqué, s’està “prioritzant la salut abans que res” i en aquest sentit va rebutjar les crítiques dirigides al sector per entitats que els “criminalitzen” i acusen de no tenir la campanya de la fruita “controlada”.

El subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, va assegurar que a les últimes campanyes els agricultors estan complint amb un “altíssim grau” les normatives vigents en matèria laboral, salut i higiene, i que ho continuaran fent perquè sempre han estat els primers interessats a fer bé les coses, i en alerta sanitària pel coronavirus encara més.

tracking