SEGRE

RAMADERIA EMPRESES

Vall Companys aposta pel porcí ecològic amb la cooperativa d'Artesa

El sector porcí també aposta per la producció ecològica.

El sector porcí també aposta per la producció ecològica.VALL COMPANYS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Vall Companys s’ha marcat com a objectiu convertir-se en el referent europeu de producció de porc ecològic i ha posat en marxa un pla que preveu una producció de 6.000 tones d’aquest tipus de carn per a l’any 2023. En el projecte, l’empresa compta amb col·laboradors de proximitat al llarg de la vall de l’Ebre amb Porcí Biològic d’Aragó (amb granges a Monegrillo) i la Cooperativa d’Artesa de Segre, amb l’objectiu de desenvolupar conjuntament una ramaderia acoblada a l’agricultura ecològica. El primer pas realitzat per Vall Companys, Porcí Biològic d’Aragó i la Cooperativa d’Artesa ha estat disposar de granges acreditades pels Comitès d’Agricultura Ecològica, complint la normativa europea.

Per la seua part, Cárnicas Cinco Villas, del Grup Vall Companys, està acreditada des de l’any 2018 per sacrificar i dur a terme l’especejament de porc ecològic.

El Grup Vall Companys destina la seua producció de carn de porc ecològic a diversos clients industrials d’exportació i nacionals. Alhora, el mateix grup ha iniciat un projecte per dirigir part d’aquesta producció cap al desenvolupament d’un assortiment d’elaborats cuits propi del grup.

tracking