SEGRE

MERCATS JUNTES

Mercolleida es torna a plantejar crear llotges pròpies de la fruita i de l'oví

Imatge de la reunió feta ahir a Mercolleida.

Imatge de la reunió feta ahir a Mercolleida.MERCOLLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’administració de Mercolleida es va reunir ahir en junta general ordinària per aprovar els comptes de l’entitat presentats el mes de febrer passat, en els quals s’apuntava a un resultat positiu de 90.521,78 euros. Una vegada aprovats, el director general de Mercolleida, Francesc Ollé, va explicar el punt en què es troben els projectes per tal de crear una llotja de preus per a la fruita i una altra per a l’oví.

En aquest sentit, Ollé va dir als membres del consell que després de comptar amb el vistiplau de diverses entitats com l’FCAC, el sindicat Asaja o fins i tot el departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya, Afrucat ha decidit no donar suport a la proposta i per tant, el projecte queda de moment ajornat.

D’altra banda, sí que es veu de molt interès per part dels operadors d’oví del país que Mercolleida lideri una llotja de preus de l’oví que es converteixi en referència a tot l’Estat.

Finalment, es va informar els assistents sobre la voluntat que Mercolleida es converteixi en Llotja de Referència Nacional d’acord amb el Reial Decret publicat el 3 de març passat. En aquest sentit, Ollé va explicar que ja s’estan duent a terme les gestions pertinents perquè aquest fet sigui una realitat com més aviat millor.

tracking