SEGRE

RAMADERIA ALIMENTACIÓ

El sector del boví demana més consum per recuperar-se

La interprofessional llança una campanya de promoció a tot l'Estat || El 2020 s'han obert els mercats nipó i filipí

Eliseu Isla, el director general de Proboví, Javier López, i xef de La Boscana, Joel Castañé.

Eliseu Isla, el director general de Proboví, Javier López, i xef de La Boscana, Joel Castañé.J. MARTÍNEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La interprofessional del boví de carn, Proboví, va presentar ahir en un acte al restaurant La Boscana, a Bellvís, la campanya Muy fans de lo nuestro, per fomentar el consum de la carn estatal amb accions com la identificació del producte en els lineals de supermercats i carnisseries.

Amb prop de 700.000 tones de vedella anuals, Espanya és el cinquè país productor de la Unió Europea, i el sisè exportador amb prop de 250.000 tones a l’any. El president de Provacuno, Eliseu Isla, va manifestar que aquesta campanya és vital per al sector després d’haver notat dificultats durant la pandèmia del Covid a l’estar tancats els centres gastronòmics.

“El que és nostre és de tots, i consumint la nostra carn de boví estem ajudant a conservar el nostre medi rural, el nostre paisatge i la nostra gent”, va afirmar Isla. D’altra banda, va manifestar que l’any va començar amb optimisme pel que fa a l’exportació ja que el mes de gener es va obrir l’exigent mercat japonès i el mes passat, el filipí.

El restaurant La Boscana també ha col·laborat amb l’entitat elaborant tres-centes racions de carn de boví que es repartiran en residències de la comarca.

tracking