SEGRE

L'Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon, guanyadora del Premi Escola Agricultura i Alimentació

L'Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon, guanyadora del Premi Escola Agricultura i Alimentació

L'Escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon, guanyadora del Premi Escola Agricultura i Alimentació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El projecte “Vivim el món rural”, de l’Escola Mare de Déu de la Mercè, de Sant Ramon, a la Segarra, ha estat el guanyador de la VIII edició del Premi Escola Agricultura i Alimentació Ecològica. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix de la necessitat i l’interès que es detecta en l’alumnat per poder interactuar, gaudir i participar activament en l’entorn natural del municipi de Sant Ramon, a la comarca de la Segarra, una comarca que basa la seva economia en l’agricultura de secà, complementada amb la ramaderia, en un entorn rural i natural.

El lliurament dels premis ha tingut lloc aquest matí de manera virtual i ha comptat amb la participació de la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, acompanyats de la presidenta de l’Associació Vida Sana, Ángeles Parra.

En la seva intervenció, Teresa Jordà ha assegurat que enguany “el nivell de les 24 candidatures que s’han presentat ha estat molt elevat i el jurat ha tingut difícil arribar a un veredicte que satisfés tothom. Per aquesta raó, la solució ha estat donar el segon i tercer premi a dos guanyadors cadascun, a més d’atorgar un premi accèssit, per poder reconèixer el treball i els projectes de sis candidatures diferents”.

Per part seva, el conseller Bargalló ha agraït la participació dels centres educatius i ha donat les gràcies a les direccions dels centres i al professorat "per la feinada que esteu fent aquests dies per aconseguir que les escoles estiguin obertes i siguin segures”. El conseller també ha manifestat que "ara que, des de la societat, diem que l'alimentació ha de ser de proximitat, i que el valor és el que fa la gent que està amb nosaltres i que treballa al camp o al mar, hem de dir també que no hi ha res més de proximitat que l'escola".

tracking