SEGRE

Treball va aixecar 14 actes d'infracció a la campanya de la fruita de Lleida

Cap d'elles va ser per irregularitats en matèria sanitària

Imatge d’arxiu d’una explotació de fruiters de les comarques de Lleida.

Imatge d’arxiu d’una explotació de fruiters de les comarques de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Inspecció provincial de Treball i Seguretat de Lleida va identificar 325 treballadors a la campanya de la fruita, entre maig i setembre, i va aixecar 14 actes d’infracció. Cinc actes estaven motivades per contractació irregular en no disposar de l’autorització reglamentària, unes altres cinc per no disposar de l’alta de Seguretat Social i les 4 restants per altres motius, ha informat aquest divendres la Subdelegació del Govern espanyol en un comunicat.

El subdelegat del Govern espanyol a Lleida, José Crespín, ha valorat positivament aquest balanç perquè segons ha dit les xifres demostren que "els agricultors de Lleida continuen, de forma majoritària, fent bé les coses.

Segons Crespín, les dades d’aquest any reafirmen la tendència d’anys anteriors quant al resultat de les inspeccions i assenyala que "Lleida produeix una fruita excel·lent i aquesta excel·lència també està en la gestió dels agricultors i les organitzacions agràries per garantir que la campanya agrària de Lleida continuï sent referent en tot l’Estat".

El balanç provisional de la Inspecció provincial de Treball apunta que no s’han aixecat actes per irregularitats en matèria sanitària en les 63 visites d’inspecció.

tracking