SEGRE

Miralcamp Fruits guanya el Premi a la Millor Poma Golden

Miralcamp Fruits guanya el Premi a la Millor Poma Golden

Miralcamp Fruits guanya el Premi a la Millor Poma GoldenJARC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cooperativa Miralcamp Fruits ha guanyat el Premi a la Millor Poma Golden en l'edició 2020 d'aquest guardó creat pel sindicat Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC). Sergi Balué, cap sectorial de la Fruita Dolça de JARC, ha fet entrega aquest dilluns del guardó a Gerard Balp Piró, president de Miralcamp Fruits, en un acte celebrat a la Diputació de Lleida.

La poma guanyadora es caracteritza pel seu color de la pell verd trencant a groc sense cara rosada, i una dolçor elevada que juntament amb el nivell d’acidesa baix  fa d’ella una mostra de molt agradable gust. La textura d’aquesta destaca per la seva crocantor i fermesa alta i una sucositat equilibrada. Aquestes són les característiques que Rosa Altisent, gestora adjunta de l'Àrea de Producció Vegetal i Gestora d'innovació de l’Institut de Recerca de Tecnologies Agroalimentàries (IRTA), ha assenyalat sobre la guanyadora d’aquest premi.

Altisent ha ressaltat que la qualitat de les fruites presentades ha estat molt alta, però el panell d’experts entrenat per l’Institut de Recerca ha realitzat un examen rigorós de cada una de les mostres, per determinar quina complia amb uns paràmetres i característiques més excel·lents quant a l’aspecte, l’olor, la dolçor, l’acidesa, el gust i la textura de poma Golden.

tracking