SEGRE

Borges desenvolupa un Pla per fomentar la Biodiversitat

Una implementació que beneficia no només a la biodiversitat de l'entorn, sinó també a un millor maneig agronòmic

Borges desenvolupa un Pla per fomentar la Biodiversitat

Borges desenvolupa un Pla per fomentar la Biodiversitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borges International Grup, juntament amb l'assessorament de la Fundació Global Nautre, han començat a treballar amb el Pla d'Acció de Biodiversitat per a la finca Mas de Colom que l’empresa té a Tàrrega. Amb més d’un 10% de la superfície de la finca dedicada a la conservació d’hàbitats seminaturals, també està compresa dins la Xarxa Natura 2000. La seva implementació beneficia no només a la biodiversitat de l'entorn, sinó també a un millor maneig agronòmic (millor sòl, més control biològic, etc.) de la finca.

Aquest Pla es desenvolupa sota 3 línies estratègiques: maneig agronòmic, gestió d'hàbitats seminaturals i accions associades al compromís social de l'empresa. Algunes d'aquestes accions, que ja s'han començat a implementar, contribueixen al segrest de carboni, a la reducció de l'erosió i a la mitigació del canvi climàtic.

Borges International Group aposta per la conservació de la naturalesa i per això s’avança per a que la seva producció es pugui associar sempre a una millor conservació de la biodiversitat, en totes les seves finques i plantacions.

tracking