SEGRE

FIRES MAQUINÀRIA, COTXES I AGROALIMENTACIÓ

La Fira de Sant Josep “serà clau” per a la recuperació econòmica

La consellera d'Agricultura va assegurar que “situa Mollerussa al centre del sector primari del país” || Acte virtual per commemorar el certamen, previst al juny

L’acte es va dur a terme als pavellons i es va poder seguir per les xarxes.

L’acte es va dur a terme als pavellons i es va poder seguir per les xarxes.FIRA DE MOLLERUSSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mollerussa va celebrar ahir, per segon any consecutiu, una festivitat de Sant Josep sense carrers plens de maquinària agrícola ni cotxes al recinte de les piscines. El certamen de referència de la capital del Pla, la Fira de Sant Josep, està prevista del 4 al 6 de juny, amb l’esperança que les restriccions per la Covid-19 ho permetin.

Fira de Mollerussa va celebrar ahir un acte en format virtual que va incloure missatges d’autoritats com el de la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que va assegurar que el certamen “situa Mollerussa al centre del sector primari del país” i va remarcar que amb la pandèmia, la població ha descobert el caràcter “indispensable” del sector agroalimentari català i la seua importància en els pròxims anys..

El president de la Diputació, Joan Talarn, va qualificar la fira com “un dels exemples més emblemàtics de la força dels municipis” i va destacar la seua capacitat d’“innovar, crear riquesa i encapçalar la defensa del nostre entorn paisatgístic i social com a motor del desenvolupament sostenible”. L’alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, va reivindicar la fira com un esdeveniment imprescindible per entendre la demarcació com “el rebost de Catalunya, proveïdor d’aliments, maquinària, coneixement i tecnologia”.

El director de la Fira, Xavier Roure, va recordar que treballen per celebrar Autotrac del 16 al 18 d’abril, “una prova de foc” prèvia a Sant Josep. El president del consell del Pla, Rafel Panadés, va destacar la necessitat que la fira “continuï sent un referent comercial per a Catalunya”.

El president d’Apricma, Eduard Abella, va assegurar que el certamen és un exponent de la maquinària agrícola; el de l’Associació de l’Automoció, Mario Pinilla, va apuntar que aquest sector té “ganes de fira” i Jaume Sió, de l’Agricultura, va recordar que el certamen inclourà el tradicional apartat de jornades tècniques..

tracking