SEGRE

COMERÇ DE PROXIMITAT

Agricultors i ramaders podran celebrar Benvinguts a Pagès durant tot l'any

Els germans Camats amb Mòdol i l’alcalde de Corbins.

Els germans Camats amb Mòdol i l’alcalde de Corbins.ÍTMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Atansar productors i consumidors amb la venda de proximitat i amb el contacte directe entre ambdós és un dels clars objectius de la conselleria d’Agricultura i per potenciar-ho la iniciativa Benvinguts a Pagès es podrà celebrar durant tot l’any. Així ho va explicar ahir el director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Carmel Mòdol.

Així doncs, agricultors i ramaders podran fer visitables les seues explotacions quan ho desitgin. Mòdol va explicar a Corbins que el Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra POCTEFA Tr3s Local, de suport al desenvolupament de noves iniciatives de venda de proximitat per consolidar productes locals en entorns rurals, que compta amb un pressupost de 892.000 euros, ha complert “el cent per cent dels seus objectius”.

Han estat 32 iniciatives impulsades a Catalunya, que ha gestionat el 55% del global del projecte, i amb el suport que s’ha donat a les 300 empreses de tot el territori que comercialitzen amb el segell de Venda de Proximitat.

La conselleria va voler fer la presentació del balanç al costat dels germans Camats, que lideren Cireres de Corbins-Camats Carpi Fruit i aposten per la venda de proximitat. Compten amb 50 hectàrees de fruiters de pinyol i venen el gruix de la producció directament.

tracking