SEGRE

RAMADERIA VANDALISME

Denuncien amenaces i danys de grups animalistes en 3 granges de les Garrigues

UP demana als Mossos més protecció i vigilància en zones rurals || Atribueix les accions a protestes animalistes

Els vàndals van deixar anar 200 parelles de perdiu roja.

Els vàndals van deixar anar 200 parelles de perdiu roja.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Unió de Pagesos (UP) va demanar ahir l’empara dels Mossos d’Esquadra després que la nit de divendres a dissabte passada uns desconeguts entressin en fins a tres granges de les Garrigues, pintessin amenaces contra els propietaris i destrossessin equips com ara una antena de connexió a internet. El sindicat va denunciar el cap de setmana aquests fets, que va atribuir a grups animalistes, i ahir es va reunir amb responsables de la policia catalana per demanar més vigilància a les zones rurals.

També va reclamar que s’identifiquin els autors de les entrades il·legals a les granges i que el nou Govern aprovi un règim sancionador per a aquesta mena d’accions. Les entrades van succeir a granges dels Omellons (on van tallar els cables de l’antena de telecomunicacions), Arbeca (on van aparèixer pintades amb missatges amenaçadors) i les Borges Blanques, on els desconeguts van alliberar 200 parelles de perdius roges.

Jordi Armengol, responsable de Sectors Ramaders d’UP, va dir que anteriorment s’havien registrat entrades il·legals a granges però “fa 7 o 8 mesos que no n’hi havia cap”, la qual cosa va atribuir al confinament per la pandèmia. Va afegir que els Mossos van prometre més vigilància.

Els vàndals van deixar anar 200 parelles de perdiu roja.

Els vàndals van deixar anar 200 parelles de perdiu roja.

tracking