SEGRE

UP obté 7 representants a la Taula Agrària i JARC, 3

Resultats definitius de les Eleccions Agràries 2021

L'exterior de la seu dels serveis territorials d'Agricultura a Lleida amb professionals agraris esperant poder votar electrònicament a les eleccions agràries.

L'exterior de la seu dels serveis territorials d'Agricultura a Lleida amb professionals agraris esperant poder votar electrònicament a les eleccions agràries.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb els resultats definitius de les Eleccions Agràries, Unió de Pagesos (UP) obté un 55,82% dels vots; Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) obté un 29,16%; l’Asociación Agraria-Jóvenes Agricultores (ASAJA), un 11,29%, i la Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos (UPA), un 2,61%. La Junta Electoral farà la proclamació definitiva dels resultats el proper dilluns, un cop analitzat l’informe final de l’auditor.

Resultats actualitzats per vegueries i comarques

Les Eleccions Agràries determinen la representativitat de les organitzacions professionals agràries a Catalunya en diferents òrgans col·legiats de l’administració. Les Eleccions Agràries 2021 han estat les primeres que s’han celebrat amb el vot 100% electrònic.

tracking