SEGRE

EMPRESES LABORAL

La negociació pel tancament de Sami segueix sense acord

CCOO veu avenços i la direcció i els treballadors s'emplacen a noves reunions || El sindicat insisteix que l'escorxador és viable

Imatge d’arxiu de les instal·lacions de l’escorxador Sami de Vallfogona de Balaguer.

Imatge d’arxiu de les instal·lacions de l’escorxador Sami de Vallfogona de Balaguer.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els representants de la direcció de l’escorxador Sami de Vallfogona de Balaguer i els treballadors es van citar ahir a continuar les negociacions sobre l’Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) per als seus 77 treballadors directes i el tancament de la planta. Encara que ahir no es va arribar a cap acord tangible, fonts dels treballadors van assegurar que hi va haver alguns avenços en la negociació entorn de la possibilitat de recol·locació de la plantilla, ajuts i indemnitzacions per acomiadament, entre altres assumptes. Malgrat no haver-se assolit un acord encara, fonts de CCOO van explicar que aquest escorxador és una peça molt important per al territori, per la qual cosa continuaran negociant per dur a terme un acord satisfactori per als treballadors.Segons el sindicat, encara no hi ha hagut una proposta ferma per part de l’empresa al voltant d’aquest tema.

Sami, per la seua part, no va voler fer declaracions. Les dos parts tornaran a asseure’s a negociar divendres vinent. Asseguren que la viabilitat d’aquest escorxador, si bé necessitaria inversions per augmentar la competitivitat, és possible, per la qual cosa desconfien dels motius plantejats per la direcció de l’empresa per al tancament.El grup gironí Cañigueral-Costa Brava Mediterranean Foods va adquirir aquest escorxador a l’octubre amb la lleidatana Vall Companys com a soci minoritari.

tracking