SEGRE

FORMACIÓ EMPRESES

Estudiants de FP dual de Lleida faran pràctiques en empreses fructícoles

Claudi Vidal (esquerra) i Montse Baró, en la firma del conveni.

Claudi Vidal (esquerra) i Montse Baró, en la firma del conveni.GERARD HOYAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament d’Educació i l’Associació Empresarial de Fruita de Catalunya (Afrucat) van firmar ahir un conveni pel qual els estudiants de segon curs de Formació Professional dual podran fer pràctiques en empreses agràries i fructícoles que formin part de l’associació. El delegat d’Educació a Lleida, Claudi Vidal, i la presidenta d’Afrucat, Montse Baró, van ratificar ahir aquest conveni, que entrarà en vigor el curs vinent i que servirà per “fer front a un dels principals reptes del nostre sector, que és trobar perfils joves, ben formats i que puguin agafar el relleu”, va asseverar Baró, que va recalcar “les dificultats que hi ha per trobar professionals agraris i que aniran a més en cinc anys”.

Entre els perfils més demandats figuren, segons Montse Baró, “des de professionals de manteniment, robòtica i químics fins a electricitat i electrònica”.

Per la seua part, Claudi Vidal va assenyalar que aquestes pràctiques “serviran per adaptar la formació a les necessitats del sector agrícola”.

tracking